Rigoletto vallar får!

Hej hej!

Dagen började med restaurangbesök på Lomma golfrestaurang för att fira Andreas pappas 60-års dag. God mat och trevligt sällskap!

Stallvisiten bestod idag av en barbackarunda! Härligt att bara ta det lugnt när det är så fint väder! Det blev mycket skritt samtidigt som jag jobbade med vänstersidan. Han kändes fin.

Vid fårhargarna var det några får som hade rymt. När vi red förbi följde de efter Rigoletto. Han blev "livrädd" och stannade -då stannade fåren. När rigoletto började gå -gick fåren efter! haha så söta! Jag blev lite orolig att jag inte skulle bli av med dem, men efter ett tag stannade de och Rigollet kunde slappna av igen! Avslutade med en kort galopp innan jag skrittade på lång tygel hem.

Kram kram

Redagbok: Bungee Jump filmer :)

Nu har vi listat ut hur man lägger upp filmer.. så här kommer de: Världens högsta kommersiella bungyjump 220m fritt fall: Valle Verzasca 007 Bungee Jump Golden Eye!




Voltige-tävling

Hej hej!

Dagens mors-dags firande blev inställt för mammsen var sjuk :( Istället tog vi en runda till stallet där det var voltige tävling! Det var roligt att se något annorlunda och det var många duktiga gymnaster! Jag höll faktiskt på med voltige själv när jag var mindre. Jag kommer ihåg att jag var i ridhuset på lördagar, betalade en tjuga och sedan fick vi voltiga! Lärde oss att hoppa upp och svänga runt på hästen! Det var faktiskt väldigt roligt! Hur som helst slutade ridskolan med denna aktivitet och därmed min karriär! :)


Efter lite fix i stallet bar det vidare av till Viresta där jag hjälpte Mikaela lite med Uffe. Sedan var vi i Trelleborg och kollade på syster Elin och Anders nya hus! Finfint var det!

Nu är det BB-final! :)

Kram kram

Sandtaget!

Igår var vi vid sandtaget! Jag låter bilderna tala för sig själv...






LJUVLIG DAG!

Resdagbok: ROADTRIP!! Charmonix, Schweiz (bungee) och Milano! 19/10-2009

 


Oj oj oj vilken helg! Vi har haft så roligt, hunnit med så mycket och en perfekt blandning av aktiviteter!


Förväntansfulla och glada!


Nu har vi hittat vår hyrbil!

I fredags skulle vi träffas klockan 11, men med den brasilianska mentaliteten kom vi inte iväg förrän halv tre :S men det gick bra! Vi körde till Charmonix där vi strosade runt i den lilla staden några timmar. Sedan körde vi till vårt hotell som var helt UNDERBART fint!! riktigt riktigt mysigt, med en mysig fjällkänsla. Och världens underbaraste sängar, vi njöt verkligen bara av att få ha ett täcke!!! Vi begav oss ner till stan igen och åt ost-fondue på en mysig restaurang. mums mums!


Stina och Jocke shoppar mössor! ;)


Fondue!!

Lördagen började med en riktig hotell frukost där vi åt hur mycket som helst! Sedan åkte vi en telepheriqe upp nästan 4000 m upp där man hade helt underbar utsikt över alperna och Mont Blanc. Väldigt vackert, men SVINKALLT!!! även om vi packat på oss så mycket vi kunde, räckte det inte.. vi hade ju inga vinterjackor... men tokiga tjejer som vi är så tyckte vi attd et skulle vara skitcoolt o ha en bild på oss i bara BH med snötäckta alper i bakgrunden -och vad gör man inte för en bra bild? ;)


Utsikt över Mont Blanc!


Marcella och taliban-Ida :)


Oj vilken cool bild det blev! ;)

När vi kom ner på normal höjd igen delade vi på oss och vår bil begav oss till Schweiz och till 007-hoppet!! Det tog ganska lång tid att komma dit och vi blev 1,5 timmar för sent, så det var lite nervöst att vi skulle missa. Men tillslut kom vi där och när vi såg doumen börja närma sig kände man adrenalinet börja pumpa! OJ vad högt det var!! Först fick vi en liten visning hur vi skulle göra när vi hoppade och sedan var Ida försten ut, hanna tvåa och Stina trea. Benen skakade och hjärtat dunkade, men man hade inte så mycket val när man stod där uppe -det var nedräkning och sen hoppade man! Riktigt läskigt -men OJ så roligt!!! Vi filmade allihop, men det gick inte att lägga upp film på bloggen, så vi får visa det när vi kommer hem!


En nervös Ida...


... och en nervös Stina!


Här var man i alla fall som nervösast!

Vi begav oss till bilen igen för att åka till Milano där resten av gänget var. Vi kom fram ganska sent, så vi hoppade in i dushen och satte oss sedan i en taxi för att åka till Cavelli Café (Roberto Cavellis club :)) där vi tillbringade hela kvällen. Majoriteten av tjejerna där var 1,85 och trådsmala -modeller och annat fancy folk! men det var kul o vara på ett så fint ställe!


Strawberry Daiquries!


Här har vi de snygga modellerna!! eller inte...

Söndagen offrade vi till shopping! Stina önskade att hitta en väska och kunde tänka sig att köpa en för 2500:- men NEJ det kunde hon få en nyckelring för!! :) vi hittade en väska för 115000:- oj oj oj!! Det var roligt att gå o titta i alla fina butiker, men sedan gick vi vidare till vår nivå! Det blev vars en jacka, vars en jacka, Stina köpte plånbok, en tröja och solglasögon, Ida köpte en halsduk och några baströjor! Där var riktigt bra shopping!!! Och väldigt fin stad med alla gamla byggnader bevarade! WE LIKE!!


MILANO!! BFF!!


Fancy fancy!


Katedralen!


Shoppingen avslutades med glass och kaffe!

Sen bar det av hem igen och vi var hemma vid ett på natten -så idag har vi varit lite trötta! Men det blir sovmorgon imorgon så det är lugnt!

Som sagt har vi haft en kanonhelg, men vi är nog alla överrens om att det var lite många att åka 14 stycken tillsammans. Mycket diskussioner och veligheter, med många viljor...men vi och hanna håller i allafall ihop i vått o torrt! :)

Massa kramar!!


Planering!

hej hej!

Snart bär det av för mig och Bina ner till Europa där vi ska ta oss runt med tåg. Igår hade vi en planeringsdag! Vi träffades i Malmö för att köpa interrail-kortet. Dock hade vi glömt passen, så det blev inte mer med det. Vi fick i alla fall lite broshyrer och information. Bokade även platsbiljett på nattåget till Berlin. Den 19:e bär det av! :)Kortet kan vi beställa via telefon så det löser sig!

Vi körde sedan hem till mig och la upp en preliminär resplan. Vi börjar alltså i Berlin. Där har vi bokat boende två nätter. Sen får vi se om vi stannar längre eller om vi åker vidare till Amsterdam. Vi är väldigt flexibla, men den preliminära rutten ser ut som följer: Berlin-Amsterdam-Bern-(ev. Barcelona)-Venedig-Wien-Bratislava-Budapest-Krakow.

Kuuuul ska det bli! :)


Kram kram

Jari träning!

Hej hej!

Igår var det då dags att träna för Jari. Jag var lite nervös innan, men det var riktigt kul och mycket lärorikt!

Vi jobbade med grunderna -Rigolettos form. Jag har tydligen varit för snäll och inte krävt så mycket av honom. R ser mig inte som en ledare utan gör lite som han själv tycker! haha

Första övningen innebar att jag bara skulle göra halt och att R skulle stå kvar i samma form.  Det blev lite duster och R protesterade när jag började ställa krav. Nu vet jag i alla fall hur jag ska jobba med honom!

Vi jobbade även på att få igenom vänstersidan. Han var riktigt fin bitvis, men protesterade som sagt en hel del. hihi Det är bara att jobba vidare och jag tyckte att jag fick en hel del tips om hur jag ska göra!

Trots endast skritt och trav var jag helt slut efter 45 minuter. Skrittade av lilla R och sen blev det dusch, stretching, liniment på ryggen, blåspray på rötan och back on track på frambenen.

Tyvärr glömde jag kameran hemma, så ni får ta mig på orden! :)

Kram kram

Fina fina Pix!

Godmorgon!



Igår var Rigoletto superfin. Jag skrittade fram runt  åkern och begav mig sedan in i ridhuset. Värmde upp över några cavaletti i trav och galopp. Rigoletto kändes pigg och framåt och la sig inte på bettet. Det är mest i avsaktningar han gör det, så det får vi öva mer på.

Eftersom Rigoletto kändes så fin tränade jag mer med mig själv -min sits och att sitta ner i traven. När jag ökar traven kommer jar ur balans, så det måste jag också träna mer på!

På kvällen var vi på bio och såg baksmällan del2. Den var rolig och absolut värd att se! Riktigt bra för att vara en uppföljare! När vi kom ut därifrån hade jag fått ett samtal avv stallägaren att jag hade glömt sätta mat till Rigoletto. Stackars pix hade inte fått någon mat. Då jag vet att Liv är något av en nattmänniska ringde jag och hon hade löst det, så det var skönt! Förstår inte hur jag kunde glömma, det sista Liv gjorde när hon körde från stallet var att påminna mig!! aja det gick ju bra ändå!



Kram kram


RSS 2.0