Besök hos mamma och pappa!

Hej!

igår var jag och hälsade på mamma och pappa. Det kändes riktigt skönt att se dem, de var nästan helt som vanligt. Speciellt pappa åt, skojade och skrattade precis som vanligt och läkarna hade sagt till honom att han var oförskämt pigg! kul att höra ju! Mamma mådde ochså bra men var trött och hade ont. Tydligen ska det vara så att mamma är tröttare nu och när hon börjar bli pigg blir pappa trött..

Jag vill tacka alla som har tänkt på mamma och pappa igår! Det känns otroligt bra att det är så många som bryr sig och det gör mig glad och jag vet att det betyder mycket för mamma och pappa också! SÅ TACK!!

Efter jag hade varit i Malmö körde jag till Linda, Martin och Ella. Fick snyltat till mig lite kvällsmat och sen lekte och myste jag med Ella! På kvällen körde jag hem till Bina och sov där. I morse åt jag frukost med Micki och Buster som är nere från Umeå, körde och lämnade Fia hos Elin och Anders och sedan körde jag till Lund för att gå på föreläsning.


Snappi och Fiafis!

Vi har ju som sagt lämnat in ett Pm igår och det har varit lite strul i vår grupp då vi känt att en medlem inte deltagit. Så idag efter föreläsningen hade vi ett möte med läraren. och det blev inte bättre.. tydligen hade vi tänkt helt fel och måste göra om stora delar. Jag blir bara så knäckt när det går dåligt, men det är väl smällar man får ta. Dock måste jag få gnälla lite på vår lärare som inte var särskilt rättvis. Han har skullat vara vår handledare men har varit bortrest den senaste veckan och innan dess svarade han inte på våra frågor. Och när jag ska ta en konflikt med någon kommer tårarna.. Jag blir så ARG på mig själv att jag bara ska BÖLA hela JÄKLA tiden!!!! så kan jag ju inte hålla på... Så är lite knäckt nu.. JAg vet att detta är små bekymmer i det stora hela, men jag kan inte hjälpa att jag blir ledsen.. känner mig bara så dålig...

Nu kommer snart Bina så jag får hoppas hon kan muntra upp mig!
Kramar

pappa klar!

Herj igen!

Nu är pappa med klar! SKÖÖÖNT!!! det hade gått bra där med.  Det är sånm himmla lättnad! Har varit orolig hela dagen juh!! Vad jag förstod det kommer pappa ligga kvar på uppvakningen under natten, men mamma ska ha vaknat ikväll. Jag ska hälsa på dem imorgon när båda är vakna. Även om de är lite groggy så får jag krama dem i alla fall!!

mamma klar!

Nu ringde Linda precis om mammas operation var klar och allt hade gått bra! PUST men det blev så himla verkligt när hon sa det.. att mamma ligger fortfarande nedsövd och jag vill inte se min mamma så!! LÄTTNAD dock, men blev lite känslosam nu.. huvudsaken är att det gått bra i alla fall. Nu väntar vi på ett nytt telefonsamtal om pappa!


operation...

Hej hej!

Idag opereras mamma och pappa. Mamma ska donera en njure till pappa. Lite nervöst och oroligt är det allt.. även om det är en rutinoperation. Vill mest att denna dagen ska vara över så man får prata med dem igen!!! Jag ska åka dit imorgon och hälsa på dem, de opereras hela dagen idag. Håller alla mina tummar och tår!!

Imorse hade min mobil stängt av sig och eftersom jag har alarmet på den, försov jag mig. Så jag har suttit hemma och jobbat med Pm:et som ska lämnas in imorgon. Nu ska jag iväg och träffa Johan som ska hjälpa mig att byta biljetter till karnevalen. Jag hade köpt till söndagen och såg sen att det var pingstdagen och då har vi ju vår årliga släktträff! Så Ann, Mikaela och Ulrika -barnevalen blir på lördag klockan 19.00!!

ha det bra!
Kramar

Trevlig helg!

hej hej!

Igår kokade jag och Stina varm oboy för att sedan cykla ner till AF-borgen och stå i kö för biljetter till karnevalen. Stod ca 2,5 timme och när vi kom ut var vi ändå ganska glada att vi kom så tidigt som vi gjorde för OJ vad kön var lång då! Fick tag i 4 spexbiljetter till fredagen kl 20.00 (nån som vill gå?) två biljetter till dansen på lördag, ett entréband, och 4 biljetter till barnevalen på söndag. Det ska bli skoj! får se om det  blir mer sen..

Kvällen bestod sedan av thai mat och fiömmys hos Jojo och söndagförmiddags spenderades även med henne på center syd! eller ja.. vi körde först dit bara för att se att de inte öppnade förrän en timme senare.. körde hem till mig och jag städade lite och sen körde vi tillbaka! Fick fyndat lite på rea och köpte tre par skor på skopunkten! me like!

Ikväll har jag varit hos Anna och grillat. Riktigt mysigt och gott! Roligt gäng med riktigt goa tjejer!! TACK!!!




Nu ska jag plögga lite innan det hålls kväll!
kramar

Fransk afton!

Hej hej!

Jag och Stina hämtade grabbarna på stationen lite över åtta och körde hem till mig. Stina hade köpt vin och jag ost och kex. Vi förfestade lite här, och det slutade med både vodka, baileys och jägermeister! Dock inte så illa som det låter! Riktigt trevligt i alla fall!



Vid halv ett tog vi en taxi ner till stan. Tanken var ju att vi skulle gå till Myntha, men eftersom det knappt var nåt folk där gick vi till Herkules. Där var i och för sig inte så mycket folk där heller, men vi tog en öl och satt och snackade. Det finns ju inte så mycket i Lund om man inte är student så när Herkan stängde tog vi en taxi hem igen.



Imorse sov vi ganska länge och sen blev det bråttom eftersom killarna skulle vidare till Linköping. Jag coh Stina var riktigt stressade men fransmännen och deras syn på tid tog det så lugnt! haha de missade sitt tåg men Stina slängde på dem på ett annat! hahaha inte vårt problem längre ;)

Ikväll blir det sushi hos Stina, ska bara ta det lugnt och i morgon ska vi köa till biljetter på karnevalen. Någon som vill följa med på spex, dans eller annat den 21-23 maj får säga till innan tio imorgon! :)

Kramar

les amis francais

helu!

Dagen har bestått av skola, tvättning, städning och att SOVA!! så skööönt!! :) Har inte skymtat fler loppor så jag hoppas verkligen att de är borta!!

Ikväll kommer två fransmän hit o hälsar på. Den ena av dem träffade vi i Grenoble. Så det blir lite ost och vin hemma hos mig och sen går vi ner på Myntha. Imorgon blir det nog nån rundvisning i Lund! :)

Det var allt jag hade för idag.. :(
kramar

Loppfia :S

Hej!

Ja.. Fia har fått loppor :( så hemskt så äckligt så jobbigt!! Det kliar över hela mig även om jag vet att de inte sätter sig på människor!! Ja, det är kanske lite synd om Fia med.. men hon verkar inte så berörd. Jag skymtade ett krypp på hennes huvud och efter att ha googlat lite och ringt till djuraffären kom vi fram till att det var en loppa. Så jag kastade mig ner i bilen och körde dit och köpte medel mot ohyra. Kvinnan i affären fick även kolla lite på Fia. Sen hem och sanerade lägenheten. Tvättade hennes korg, kudde, min filt, soff överdraget, kudden i soffan, filten i bilen och filten vi har med på kurs! Dammsugade och tvättade golven. Slutligen fick Fia sig en ordentlig schamponering med nya schampot! Hoppas, hoppas hoppas de försvinner!! VIDRIGT!!! Tror dock hon fick dem igår på valpkursen.. för annars tycker jag att jag borde märkt nåt innan eftersom jag pillar mycket med henne, och Fia borde som sagt vara mer berörd av det.

Hur som helst.. igår var vi på valpkurs och det gick bra som vanligt! Vi övade mycket stanna kvar och följsamhet. Idag har det varit skola och nu har jag precis varit o tränat!

Kramar

mer dominans!

hej!

Idag var det dags för föreläsning igen och sen satt vi med gruppen en stund. På väg hem cyklade jag ner på stan för att köpa en sladd till skrivaren. Blev en runda på apoteket för att köpa ett fästinghalsband och en termometer och råkade även hamna på djuraffären! :) Där blev det ett nytt halsband till Fia, en tandborste och en ny leksak.


Oj.. vilken dålig bild.. men det är rosa!! :)


Fia i sitt nya halsband! Visst ser hon glad ut?! :P

Jag stod även och diskuterade med mannen i affären om kloklipningen. Han menade på att jag var för lite ledare och skuller vara mer dominant. Jag skulle inte acceptera nån kamp.. jag blir så nedslagen när jag hör det, man vill ju vara så perfekt och jag vill att Fia ska bli en perfekt hund. När jag kom hem tog jag i alla fall tag i saken och la Fia på rygg i mitt knä och accepterade inte att hon sprattlade. Blev en hel del rytande, men jag fick klippt en hel tass på väldigt kort tid! Då blev jag nöjd med mig själv igen! :)

Ikväll är det dags för valpkurs igen!
Kramar

crazy weekend!

hej!

Helgen har varit fullladdad så jag har inte hunnit skriva! Men här kommer en ordentlig uppdatering!

I fredags kom Hanna ner från Linköping och Jessica ner från Jönköping. Jag mötte upp Hanna på stationen och sen träffade vi Stina och Jessica och begav oss till Madde för att äta taco. Emma och Christine var redan där. Christine har varit ute o rest i typ två år så det var riktigt skoj att träffa henne med! Jocke som oxå var i Grenoble och som nu bor i Linköping kom senare med tre kompisar. Vi åt och festade och hade riktigt riktigt skoj! Vid nåt tillfälle stod hela förfesten och shakade i vardagsrummet! skoj skoj! Efter ett tag gick vi ner på Myntha och tog ett glas och sen åkte vi hem o la oss!


Hanna och Jocke!


Me!!


Shake it, shake it!

Har varit väldigt dålig på att fotta i helgen :(

Fia skulle ju egentligen vara hos Anna, men det hade inte fungerat då Fias lekinviter stressat upp hennes hundar.. inte lätt när de är så små och olika raser leker ju så olika. Så på lördag körde vi först och hämtade henne och sen ut på en lite roadtrip i Skåne. Vädret var inte precis på vår sida, men vi fick visat tjejerna Västra hamnen i malmö, Smyge (där jag lämnade av Fia till mamma och pappa) och Ystad. Tyvärr va allt st'ängt i Ystad, men husen och smågatorna är ju så mysigt. Vi handlade på vägen hem och sen var det bara o hoppa in i dushen och förbereda kvällen.

Det blev sushi hos Stina som smakade helt utsökt! :) Sedan lite party och begav oss in till Malmö. Första hållplats var lilla torg och sedan gick vi till Etage. Riktigt bra musik och massa roligt folk! Vid tre tog jag och hanna en taxi hem och stupade i säng!

Igår efter att ha lämnat hanna på stationen körde jag till Smyge för att hämta Fia. Linda, MArtin och Ella va där så jag fick busa lite med lillskrutten! Hon är så underbar!!! Körde sedan vidare till Bina och vi lagade lasagne och kollade lite på TV. Sedan begav jag mig till Lund igen!

Så ja, det var min helg!
Idag är det ingen skola, men behöver plugga hemma! Ikväll blir det träning men mest ska jag vila upp mig från helgen :P

Kramar

Finbesök norröver!

Hej hej!

Nu kommer snart tjejerna från jönköping och linköping. Jag ska snart iväg o lämna Fia, handla och sen hämta Hanna på stationen. Jag vaknade i morse och hade inget vatten. AFB hade skickat ett mail förra veckan men jag trodde det var på måndag de skulle stänga av vattnet. Inget vatten betyder inget KAFFE!!! så det tog en stund för mig o komma igång! :P Nu har i alla fall vattnet kommit tillbaka så jag har kunnat städa och duscha!

Tekniken är verkligen inte på min sida.. Nu fungerar inte sladden till kameran så jag kan inte lägga upp bilder :( och Fia har tuggat i sönder sladden till skrivaren så det måste jag också köpa ny! inget skoj alls!

Ikväll blir det taco hos madde och sen ska vi ner på Myntha!

Ha en trevlig helg!
Kramar

Underbara väder!!

hej hej!

Idag var jag först på skolan och hämtade ut hemtentan från Besken. Var där en timme för tidigt, men gick direkt efter jag fått tentan. Hem och träna och sen hem till Fia och ut o la oss i solen! Fick ta koppel på Fia för annars var där mycket annat skoj hon ville göra istället för o ligga på en filt med mig! T.ex var det några som spelade fotboll och Fia tyckte det var jättetaskigt att inte hon fick va med!

Nu ikväll har jag varit hos Anna Sjöberg och busat med hennes hundar. Anna ska passa Fia i helgen så vi tyckte det skulle va bäst om hundarna träffats innan. Anna och Olle har två hundar, Nora -blandning mellan jack russel och chiuaua och Alice -blanding mellan pekignese och Schitsu tror jag :) Anna ska passa dem i helgen eftersom vi det kommer ner kompisar från Linköping och Jönköping som vi pluggade med i Frankrike. Och eftersom vi kommer vara ute o fara hit och dit kändes det bäst om någon kunde passa henne. Tur man har underbara vänner och familj!

Kramar

lektion..har tappat räkningen :P

hej hej!

Igår var det dags för valpkurs igen. Eftersomd et var så himla fint väder började vi utomhus. Massa nya dofter för hundarna så vi la ner rätt mycket tid på kontaktövningar och inkallningar. Fia är väldigt duktig och får mycket beröm. Efter ett tag gick vi in och hade lite medicinsk träning. Lite teori och sen fick vi undersöka varandras hundar. Det var himla annorlunda att ta hand om någon annans hund även om jag har haft hand om många andra hundar. Jag fick först en mops och sen en flatte. Mopsen bara flåsade och sprang runt, men jag fick känna på tänderna, öronen, ögonen, tassarna och på kroppen. Flatten var mer vild än tam! haha ville bara pussas och var ganska vild med sina tassar, men efter ett tag kunde jag undersöka honom med!

 
Jag redo för träning -med nya godisväskan!

Idag var jag i skolan kl 9 för att träffa gruppen. Vi gick igenom strukturen på Pm:et och delade sedan upp det lite. Detta gick snabbar än vi väntat så sen satt vi ute i solen två timmar innan det var dags för föreläsning.

Fia har varit ganska trotsig idag, inte kommit när jag kallat på henne och lite sånt. Vet inte omd et beror på att hon är trött sen igår eller om hon är inne i nån trotsperiod. men tycker det är lite tidigt... Kan även bero på att det var väldigt mycket folk ute så det blev för mycket störningar..

Nu har jag precis kommit hem från träningen och möttes i dörren av Fia -som hade min BH runt halsen! Alltså båda banden!! hahaha fick mig ett riktigt gott skratt.. även om det inte var så skoj för hon hade bitit i sönder den.. men men jag får väl skylla mig själv som låter det ligga framme.. Jag kunde verkligen inte hålla mig för skratt och stod o skrattade ett bra tag för mig själv!

Kramar

roliga telefonsamtal!

Hej hej!

Igår pratade jag med den familjen jag bodde hos i England på skype. De bor numera i Colorado, Usa, men ska flytta tillbaka till England i maj. Så jag hoppas att jag kan åka dit en runda i sommar! Innan de flyttade till Usa var jag där en gång om året och det är verkligen kul att vi fortfarande håller kontakten. Jag hade det så himla bra där och ångrar att jag inte stannade längre! Men men det är inte så mycket jag kan göra åt, bara vara glad för den kontakt vi har idag!


Här har vi Becky, Georgie, Emely och Tina från sommaren 2006. Barnen har nog växt en del sen dess :P Jag fick se Georgie på skype igår och det är stor skillnad!! Fina är dem i alla fall!

Jag pratade även med Micki i Umeå! De kommer ner till Valborg -dock utan sina hundar! Det ska bli så himla kul o träffa dem!!

Idag har inte hänt så mycket, var i skolan i morse och sen har jag varit hemma och pluggat en stund. Nu ska jag snart iväg på valpkurs!

Kramar

skogstur!

Hej!

Igår körde jag och Jojo till Torup för att möta upp Anna, Peter, Frans och Fia. Fia hade haft det jättebra hos dem i lördags. Tydligen hade hon gjort likadant som Frasse hela tiden, när han satt, satt hon, mär hand drack, drack hon, när Anna kallade på Frasse, kom Fia! haha vilken bra lärare! Vi gick en runda i skogen och sen körde vi på vars ett håll. Fia var sedan helt slut hela dagen så hon har fått vila både igår och idag! Vi gick en liten runda idag med, men det är allt!



Idag har det varit skola igen. Vi träffades även en liten stund med gruppen för att börja med ett PM som ska lämnas in om två veckor och redovisas efter det nångång. Gruppen känns bra och vårt ämne, konkurs, är intressant! Jag har börjat kolla lite på vilka problem vår uppgift har och var i lagen man kan återfinna detta!

Nu är det dags för träning -dags att sätta igång nu!!
Kramar

min askungesaga!

...blev det inte så mycket av! Men hade ändå en fantastisk kväll! Hittade inte min drömprins och kom hem med båda skorna så den där askungesagan får bli en annan gång!

Inte heller blev det att äta på Grand, eftersom de glömt o bokat bord :S. Istället blev det på godset. God mat men sådär service. Jag åt boef bourgignon som smakade utmärkt. Efter middagen begav vi oss hem till Henke där vi förfestade litta! Vid tolv begav vi oss till AF-borgen och där kommer jojo på att hon inte har sitt studentleg med sig.. så hon kom inte in :( Jag träffade i alla fall Emma, Anna och en hel del andra kompisar där inne, så jag hade skoj! Bara att få klä upp sig och se hur fina alla är, är ju en del av nöjet! Vid två tog jag en taxi hem och stupade i säng!


Så här såg jag ut! :)


Jojo!


Jag och jojo!


Grabbarna grus!


Jag hittade en hatt! :) denna tog jag dock inte med mig hem.. :P

Nu ska jag och jojo köra till Torup där vi ska träffa Anna som har min lilla Fia med sig! Som man saknar henne! Det är helt sjukt hur tomt det känns!!
Kramar


Fix färdigt!

Hej!

Nu ska jag snart bege mig till jojo för att göra mig iordning för balen! Det ska bli så himla skoj! Först blir det middag på grand sen blir det nog en mellanfest hos Henke innan vi beger oss till AF-borgen! Alla jag känner i Lund ska på balen eller har något annat planerat så jag hade lite problem med vad jag skulle göra med Fia. Det fixade sig till slut genom att jag inte gick på valpkursen idag och lämnade Fia hos Anna och Frasse. Eller lämnade och lämnade rätt vad det var så stod de utanför dörren i Smyge och ville ha Fia! :) Tack så hemskt mycket för hjälpen!!!

Igår när jag kom till Smyge var Ella där. Hon är så himla go och glad och mysig!! Världens bästa bebis!! Jag körde en runda till Viresta och grattade Ulrika och sen körde jag hem och åt i Smyge!


Mamma och Ella!



Ella springer som bara den nu!


Pappa har äntligen fått någon att spela fotboll med :)

Idag kom Annette och fikade med oss. Jag hade bakat scones! Vi hade en mysig förmiddag med massa snack och kaffe. Nu ska hon ut o fara igen och flyttar tillbaka till USA om två veckor!



Fika i uterummet!


Fia njuter av solen i trädgården!

Då får vi se om jag hittar en prins ikväll! Jag har ju inga glasskor, men jag tänkte slänga av mig skorna innan jag går hem.. storlek 39 är väl inte så vanligt så de kan ju bara passa mig?! haha nä jag ska ha riktigt skoj ikväll!

Trevlig helg!
Kramar

Smyge nästa!

Hej hej!

Nu ska jag snart bege mig till Smyge! Har haft föreläsning nu och ska bara packa ihop mig lite! Ikväll blir det lite firande av Ulrika eftersom jag inte kan komma på hennes kalas imorgon. Tänkte även passa på att bada Fia och bilen när jag är i Smyge. Förhoppningsvis får jag träffa min Bina med! :)

Anledningen att jag ska till Smyge är egentligen att jag ska hämta min balklänning. Har ju både den från studentbalen i trean och tärnklänningen från syster Lindas klänning. Jag skulle vilja ha den gula, men är ganska tveksam att jag kommer i den :S Det finns till och med risk att jag inte kommer i tärnklänning! usch usch,, får ta tag i det där :P

Imorgon ska jag träffa Anette och Elin på förmiddagen -alltid liak skoj och det var längesen nu!! Sen bär det av till Lund igen och då är det stadsvandring med valpkursen!
Här kommer en bild på fisen. Slokande öron för det var inte alls skoj att sitta en bit bort när hon bara ville kela! :)


Kramar

...om inte alldeles underbar!

Och ja, min askungesaga kanske blir sann! Jag har i alla fall fått en biljett till eftersläppet! wohooo! Först blir det middag på grand med jojo och hennes kompisar och sen blir det dans i våra fina klänningar! Får se vad jag ska göra med Fia bara.. tänkte sätta upp en lapp i korridoren så kanske det finns en snäll granne som vill passa henne! Jag kan nämligen inte lämna henne i Smyge eller Trelleborg för vi ska ha stadträning på lördag dag.. och då är det nog en fördel om Fia är med! :)

Igår var vi som sagt på Myntha! Det var riktigt mysigt med ett liveband som spelade kanonbra musik! Härlig stämmning!


Jag och Paulina!

Idag efter föreläsningen var jag och pratade med Syon på handelsrätt. Det är nog första gången jag känner att jag faktiskt fått hjälp av en syo! Kanske beror på att jag vet vad jag vill nu, men ändå! :) Jag har inte tillräckligt med poäng i handelsrätt för att få läsa en master eller magister, så jag kommer att ta ut ytterligare en kandidat i handelsrätt. Då är jag klar till nästa sommar. Vill jag sedan läsa magistern, eller om jag inte får jobb så är det bara en extra 15 poängskurs, för då har jag samlat på mig de poäng  för att vara behörig! Till hösten blir det i alla fall beskattningsrätt II och speciell företagsbeskattning. Terminen efter det blir det kandidatuppsats i skatterätt och eventuellt aktiebolagsrätt! SPÄNNANDE!! Syon berömde också mina betyg, vilket alltid är kul att höra! :)

Här har vi en liten bild på busfia! I full färd att massakera sin säng :S



Kramar!!

vad är väl en bal på slottet...

Hej!
Innan föreläsningen idag cyklade jag till Malmö Nation för att köpa biljett till balen. När jag ringde igår var där 20 biljetter kvar , men när jag kom idag var alla slut.. :( Så det blir nog ingen bal för mig.. Jojo letar frebilt (!) efter en biljett till mig så jag håller tummarna, men men vad är väl en bal på af-borgen.. om inte dötrist och alldeles alldeles underbar!!

Efter föreläsningen satte jag och Paulina oss på Mynta och åt lunch och drack öl! Bara för att fira det fina vädret! Stina och Madde anslöt senare! Jag ska snart träffa dem igen, först hemma hos en Anna och sen ska vi ner till Mynta igen. De ska öppna upp hela uteservingen och spela musik, så det blir nog mysig stämmning! Jag och Stina tänkte fira att vi fick VG på hemtentan!!! wohooo! så himla gött!!


Paulina på Myntha!

Fia gick precis till dörren och gnydde så jag flög efter och direkt när vi kom ut satte hon sig och gjorde sina behov! Så himla duktig!! Min lilla fis! Hon är bäst!!

Kramar

Min konstnärliga sida! :P

Hej!

Jag har länge velat måla en egen tavla. Så efterhand som jag hittat har jag köpt canvasdukar, färg och annat skoj. Penslar hade jag sedan innan. Igår tog jag fram alltihop och började vara kreativ! Somm alltid är man ju självkritisk, så det är inga tavlor som jag skulle ge bort eller så, men för mig betyder dem ändå något. Jag gillar speciellt den i mitteln som är full med fina "pepp" ord!



Idag var jag hos Emma och åt korv Stroganoff! Gott som vanligt! :) Och alltid lika skoj o träffa min lilla emmsi! Ikväll har det varit valpkurs igen och Fia var som vanligt superduktig!! En av instruktörerna berömmer henne (eller mig ;)) hela tiden! Så roligt att höra!

Imorgon ska jag köpa eftersläppsbiljetter till Malmö Nations vårbal som är på lördag! Pratade precis med Jojo så jag ska följa med henne och hennes "gäng" till Grand först så vi har middag där! Ska bli skoj! Under alla mina år i Lund har jag aldrig gått på en bal. De har alltid legat precis innan en tenta eller något annat dumt! Men det får bli ändring på det nu! :)

Kramar

Ny design!

Ny design med lite vårkänsla! :)
vad tycks??

slut på ledighet..

Hej hej!

Lördagskvällen var lyckad! Vi var först på en födelsedagsfest hos Andrea. Jag kände inte så många, men det var trevligt folk så det gjorde inget! :) Det blev även Uppenbar, men OJ vad gammal man känner sig när man är där!! Visst var där nån man kände, men mer än hälften visste jag inte ens vem det var.. Folk som är kompisar till mina kompisars småsyskon och folk som spelat i min pappas fotbollslag!! Och de är SMÅ!! haha



Söndagen spenderades mest i vågrätt ställning. Strongt nog tog vi oss från sängen till soffan, men sen kom vi inte mycket längre! Jag var hos Bina hela dagen och det slutade med att jag sov där till idag igen! Vi hyrde film på kvällen; Flickan -SE INTE DEN!!! ingen hit alls..

Nu är jag tillbaka i Lund och imorgon börjar allvaret igen. Fast så mycket allavr kan jag inte säga att det är.. inte än så länge, när vi just börjat en ny kurs :)

Kramar

tonight, tonight!!

Ser jag verkligen fram emot! Jag ska följa med Bina på en fest och förhoppningsvis lyckas jag övertala henne att vi ska ut! Det är alltid så roligt att gå ut i Trelleborg när man inte gjort det på länge. Så kul att träffa allt folk! Dock är det 18 som åldersgräns, men vi är ju bara 19 eller hur va det bina?? :P


Så här ser jag ut ikväll! :)

Innan idag har jag varit i Viresta. Jag red lite på Bellen för att Ann skulle kunna sätta igång henne sen. Första gången man sitter upp på Bellen vet man aldrig riktigt hur det går, så därför får jag börja! ;) Jag är väl lite tuffare än Ann, men sen är hon duktigare på att rida, så vi kompletterar varandra bra! :) Anna red sedan med ett stort leende på läpparna, medan Bellen gick fint och avslappnat och lyssnade i varje steg! Så fin häst!!

Trevlig lördag!
Kramar

påskledigt!

ja, nu har jag varit dålig på att skriva igen och får helt enkelt skylla på påskledigheten. Låter konstigt va att jag har mer att göra när jag 'r ledig än när jag går i skolan?! men det är bara så att jag inte håller mig hemma när det är helg! För att gottgöra er kommer en hel del bilder!

Efter skolan i onsdags åkte jag till Carema och fick min sista twinrix vaccination. Kände mig helt konstig när jag fick den, har ganska lätt för att svimma, men riktigt så långt gick det inte.. har i alla fall fortfarande lite ont i armen så det är ganska synd om mig faktiskt! Hjälpte sedan Stina och Madde med frisyrer som skulle på bal igen och sen åkte jag till Mattias. Vi åt gott och drack ett spännande te som han tagit med hem från Kina.



Te'et bestod av en blomma som slog ut efterhand. Gott jasminte!

Torsdagen spenderades hos Bina och det är här jag är nu med! Vi har precis utfört årets första grillning och det blev förbaskat gott! Flintastek med potatis och rotfrukter i ugn, med fetaost och bea-sås! mums mums!



Innan idag har jag varit i Anderslöv och kollat på när Mikaela och Ulrika tävlade i påskhopningen! Duktiga var dem och kom stolt hem med rosetter! tyvärr blev bilderna i ridhuset lite mörka.. men jag kan intyga om att det var två finfina ekipage!


Mickis som en riktig tävlingsryttare!


Mikaela och Caramell!

Lyster, Ulrika utklädd till påskkärring med sin fina rosett!

Avslutar med lite Fia-bilder!



Kramar

RSS 2.0