Vi jobbar på!

Hej!

Vi fortsätter jobba på med att bli rumsrena och med att vara ensamma! Jag går in på toaletten och stänger om mig en stund, går ut med soporna och så vidare! Fia piper lite, men när jag kommer tillbaka igen har hon inte stått och väntat på mig vid dörren utan gått o lagt sig någonstans! Så det ska nog bli bra! Tänkte gå till affären senare, och kommer då vara borta lite längre.. får försöka vänja henne successivt!

Inatt flyttade jag bort hennes korg till sin hörna, istället för att ligga precis nedanför min säng. Även detta för att Fia ska bli självsäker och inte så beroende av mig! Hon ska han sin trygga hörna där. Det gick bra och i morse hade hon flyttat dit alla sina leksaker + mina två par inneskor +en gympasko! haha så där låg hon mitt bland alla grejer! Så söt!! Hon är så rolig, jag hittade hennes groda i hennes vattenskål igår! :)


Min kärlek!!

Jag har även börjat lära henne "Sitt" och hon börjar förstå det! Dock är det väldigt svårt att träna med godis för hon blir som galen när hon ser att jag har det och liksom stänger av allt annat! haha litet matmonster! Så jag berömmer henne med lek och det tycker hon är så roligt så!Jag tränar bara två, till tre gånger per gång för att inte ställa krav på henne. Allt ska vara roligt och elek och jag jobbar mycket med att bygga upp förtroende och förhållandet mellan oss!


Fia tycker om att ligga i knäet!


Bus i blicken!!


Här kommer Fia dundrande!

Jag har faktiskt fått lite pluggat idag med! Men det är svårt att koncentrera sig!! Imorgon är det i allafall seminarium och då ska mamma och pappa komma hit och passa Fia.

Det blir mycket skrivet om Fia nu, men det är för att hon är det enda jag sysslar med! Samt för att jag är så himla glad för henne! Dock tror jag ni tycker det är roligt att läsa om henne för det var rekord på besöksstatistiken! ;) me like!

kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0