I am Sailing...

helu!

Midsommarhelgen var helt underbart fantastisk! Jag och Bina körde upp till Hunnerbostrand i torsdagskväll och mjukstartade med film i ruffen (även kallad puffen -för det låter sötare :P) På midsommarafton gick vi o handlade grill och grejer och så gick vi ut o satt  oss på klipporna o åt frukost/lunch. Himla mysigt och jättefint! Vi låg där en stund o tog det lugnt innan vi begav oss tillbaka till båten för att göra oss iordning inför kvällen. Sen vankades det middag hos Niklas (The Sailorman) kompis som har ett sommarställe. Vi åt gott, drack och sjöng en stund in på natten och sen gick vi ner på "Kanten".

Lördagen bestod sedan av segling där jag mest roade mig med att säga "fel ord" -allt för att vra störig. Snöre, pinne, tygstycke, golv, lutning! hihi :) Då och då fick jag dra i en tamp för att slå (Dra i ett snöre för att svänga tygbiten ;)) Det var i alla fall himla mysigt, soligt och väldigt vackert! Vi seglade upp till Fjällbacka, som ligger tre mil från Hunnerbostrand. Eftersom vi hade bilen kvar i Hunnerbostrand fick vi först ta en buss, ett tåg och sedan yterligare två bussar. Detta tog 3 timmar.. för 3 mil!! hehe

Jag och Bina sov sedan i bilen för att på söndagmorgon köra ner till Göteborg igen och gå på LISEBERG!! Alltid lika skoj juh! Kom hem vid 21 i söndags kväll -ganska tröttna men nöjda efter en underbar helg!

Nu passar jag Virestagården eftersom de är på semester. Massa djur som ska matas och ses efter! Jag har även börjat en ridkurs i Anderslöv som är tre dagar denna vecka -första igår -jag har träningsvärk!! :)

Jag sitter på jobb nu, så bilder får komma senare.. kan dröja.. men ni får hålla tillgodo med mina berättleser! :)

Kramar

Kommentarer
Postat av: Eva

Nog finns det vandrahem i sverige med!!

2010-06-29 @ 17:19:03
Postat av: Ann & co

Hej!

Här är vi nu i Manchester UK. Se bilddagboken Familjen T.

Kram från

Familjen T (trötta)

2010-06-29 @ 21:22:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0