I am Sailing...

helu!

Midsommarhelgen var helt underbart fantastisk! Jag och Bina körde upp till Hunnerbostrand i torsdagskväll och mjukstartade med film i ruffen (även kallad puffen -för det låter sötare :P) På midsommarafton gick vi o handlade grill och grejer och så gick vi ut o satt  oss på klipporna o åt frukost/lunch. Himla mysigt och jättefint! Vi låg där en stund o tog det lugnt innan vi begav oss tillbaka till båten för att göra oss iordning inför kvällen. Sen vankades det middag hos Niklas (The Sailorman) kompis som har ett sommarställe. Vi åt gott, drack och sjöng en stund in på natten och sen gick vi ner på "Kanten".

Lördagen bestod sedan av segling där jag mest roade mig med att säga "fel ord" -allt för att vra störig. Snöre, pinne, tygstycke, golv, lutning! hihi :) Då och då fick jag dra i en tamp för att slå (Dra i ett snöre för att svänga tygbiten ;)) Det var i alla fall himla mysigt, soligt och väldigt vackert! Vi seglade upp till Fjällbacka, som ligger tre mil från Hunnerbostrand. Eftersom vi hade bilen kvar i Hunnerbostrand fick vi först ta en buss, ett tåg och sedan yterligare två bussar. Detta tog 3 timmar.. för 3 mil!! hehe

Jag och Bina sov sedan i bilen för att på söndagmorgon köra ner till Göteborg igen och gå på LISEBERG!! Alltid lika skoj juh! Kom hem vid 21 i söndags kväll -ganska tröttna men nöjda efter en underbar helg!

Nu passar jag Virestagården eftersom de är på semester. Massa djur som ska matas och ses efter! Jag har även börjat en ridkurs i Anderslöv som är tre dagar denna vecka -första igår -jag har träningsvärk!! :)

Jag sitter på jobb nu, så bilder får komma senare.. kan dröja.. men ni får hålla tillgodo med mina berättleser! :)

Kramar

Lilla Torg

hej hej!

Igår hade jag ärenden i Malmö och eftersom Bina följde md blev det ju en självklarhet att gå till Lilla Torg! Mysigt värre! Åt lite och drack en öl, men jag skulle ju köra hem från Trelleborg sen så mer blev det inte!

Känns som att jag har mycket att göra inför Göteborg.. Jag är inte van vid att jobba så här mycket så att jag inte har så mycket tid över till annat ;) När jag har slutat ska jag till Systemet, hem och packa (Mamma har varit en ängel o tvättat till mig :)) och sen tänkte jag bege mig till Viresta. Tänkte sova där inatt eftersom Fia ska vara där i helgen -så slipper jag köra dit imorgon bitti och lämna henne! Varje minut är dyrbar på morgonen! :)

Så.. imorgon bär det av till Göteborg. Bina har lovat att köra dit eftersom hon är ledig och utvilad! Vi möter upp de andra någonstans vid kusten  (kan det heta Hunne Hamn? -får dubbelkolla ;)) och sen är det segling som gäller! Hoppas på att inte bli sjösjuk!

Nu ska jag gå o äta lunch!

Kramar

LÄGENHET!

JEPP! Nu har jag fått en lägenhet! Det blev en tvåa på Vildanden -samma område som jag bor i nu. 50m2 och första våningen, med liten uteplats där Fia kan springa ut! Jag flyttar den 1 september, på min födelsedag och önskar mig därför alla hjälp jag kan få! :)





back to work...

ooopps..

nu har jag fått så många klagomål att jag får se till o ta mig i nacken och komma igång med bloggandet igen! Man kan ju tycka att det borde vara lättare nu med alla rutiner som kommer med ett heltidsjobb -men tvärtom så händer det inte så mycket spännande att skriva om, jag har inte så mycket tid och jag är trööött! :) det är jobbigt att jobba! hehe men kul.. Jag har kommit igång ordentligt på nya jobbet och det verkar som de är nöjda med mig -annars hade jag väl inte fått fler uppgifter och mer ansvar?! Det är kul att de verkar ta min åsikt på allvar. Jag ska testa och utvärdera två kunddatabassystem och sedan ge mitt råd om vilken de ska använda sig av.. det är ändå ganska stort!

Hmm vad har annars hänt då...
-Resa är bokad till PORTUGAL vecka 33.
- Över midsommar bär det av till Göteborgs skärgård!
- Fia har genomfört sin första spårning och var jätteduktig!
-Jag red Bellen -och blev avkastad!
ja.. de här veckorna har lite luckor -det har ju faktiskt hänt en hel del! Men jag ska verkligen FÖRSÖKA bättra mig och skriva oftare!

Kramar

up to date :P

förlåt förlåt förlåt för att jag har varit så dålig på att uppdatera!! Har haft fullt upp och har varit så himla trött!! I söndags firade vi mors dag hos Linda och Martin. Vi bjöd mamma och pappa på kyckling och laxspett, potatissallad, tre såser och en kladdkaka med cheescakefyllning! Gott var det alltihop!

Och nu till nya jobbet: ;)
Jag har jobbat i tre dagar nu och än så länge trivs jag superbra! Känner mig riktigt viktig som till och med har ett eget kontor! Känner nästan för att mysa till det lite, men vet inte om det känns lönt för tio veckor.. får se hur jag gör! Mina uppgifter är av administrativt slag. Jag ska uppdatera, skriva in kunder och utvärdera ett nytt CRM program (kunddatabas) och även skriva ut veckorapporter därifrån. Jag ska göra uppföljning på försäljning från ett nedlagt kontor i Tyskland, en marknadsundersökning om hamnar i Europa, sydamerika och nord västra afrika. Och så ska jag konsolidera rapporter från Sverige, Frankrika och UK varje vecka. Så jag har lite uppgifter av varje! KUL!

Igår var jag och Bina på Möllan och drack lite öl! Sommaren är härlig!!

Kramar

Ännu en dag i solen!

Hej hej!

Igår körde jag och Anna med hundarna till Sandtaget igen! FIA HAR LÄRT SIG SIMMA! så himla söt!! det ser inte så smidigt ut när hon plaskar runt men hon tar sig fram och vågar hämta pinnar även där hon inte bottnar! Jag och Anna låg och solade och fick faktiskt riktigt fin färg!



Dagen avslutade med vin hos Annas pojkvän, Niklas kompis och sen gick vi ner till Myntha och tog en öl och irish coffee. Ännu en helt underbar dag!!

Nu har jag även packat ihop det jag ska ha med mig hem för i eftermiddag flyttar jag hem till Smyge! Det blir ju en del man ska ha med sig...

Kramar

Dalby sandtag!

Hej!

Igår åkte jag, Anna, Micki och Buster mer alla hundarna till sandtaget i Dalby. Fia har ju aldrig badat förr och fick en högst traumatisk start då Nike Tacklade i henne i vattnet och hon fick simma upp. Himmla läskigt tyckte Fia, men efter ett tag plaskade hon på igen och tyckte det var spännande. Fia och Micki o Buxters valp, Freja bondande ordentligt och lekte hela dagen! En helt underbar dag bara!!




Nike vill helst sitta i knät -jättemysigt när hon är helt dyblöt! ;)


Nike och Freja är vana badare!



När vi kom tillbaka lämnade vi Buster och hämtade Niklas oh så grillade vi utanför mig! Himla gott -speciellt när man har en blivande gastronom i sällskapet! ;) Vi åkte och hyrde film som vi kollade på hemma hos mig. Fyra personer och fyra hundar på mina 25 kvadrat! Men hundarna var helt utslagna så de låg bara och sov!


Det var jättekul o träffa Micki och Buster igen. Och framförallt var det härligt att träffa Nike! Nike är ju min föreblild när det gäller Fia och jag bara ÄLSKAR den hunden!! Men hon verkade inte känna igen mig :( fast jag skyller på att hon blev distraherad av de andra hundarna och att hon faktsikt har blivit vuxen! Min Nickopick!!

Kramar

SATC2 och mysdag!

Hej hej!

Bion i onsdags var bra, fast att den hade fått dåliga recensioner. Tror helt enkelt att recensörerna inte förstår sig på Sex and the City! En himla mysig film enligt mig i alla fall!



Torsdagen beskrivs bäst med bilder! En helt underbar dag!

Sol på gräset:

Fika på stan!

Fia fick öva passivitet och skötte sig utmärkt!

Hem till Anna:

Där vi målade tavlor! à la Anna:

och à la Fia ;)


Vi lagade piroger:

Och hundarna var helt utmattade!


En jättemysig dag helt enkelt!

Idag ska jag fika med min dalmas och sen kommer Micki och Buster med hundarna så vi ska gå en runda vid Dalby stenbrott och sen blir det tjejmys med alla hundar ikväll! Ska bli helt underbart att träffa Nike!! Fias förebild juh! och så klart ska det bli roligt att träffa Freja med, deras nya valp som är lika gammal som Fia! Och så Kerstin förstås för Anna ska också vara med!

Kramar

Playa del Lomma!

Jepp! Idag har jag fått vara på stranden! wohoo! nu är det sommar! :) Jag la mig först ute på gräset vid mig för att känna hur varmt det egentligen var, men efter ett tag bestämde jag mig för att det var varmt nog! Så jag och Anna begav oss till Lomma! Anna hade missförstått mig lite och trodde vi skulle gå en promenad med hundarna så Kerstin fick följa med! Men det gjorde inget, där var inte så mycket folk och vi la oss lite avskiljt. Kerstin ÄLSKAR stranden och blev som pånyttfödd! Så himla söt!



Nu sitter jag och väntar på Bina. Ikväll ska vi först samlas hos Anna Wallsten och klä upp oss och dricka lite vin för att sen gå och se Sex and the city 2! Det är jag, Bina, Stina och Annax3 (Wasmouth, Sjöberg och Wallsten) jag förstår att det inte är så lätt för er att hålla reda på mina annor!
Kramar

design pågår..

ursäkta röran ;)

Tentan..

hej hej!

Igår hade jag ju tentan. Den var Skiiiiitsvår!! :( kändes inte alls bra. Visst finns det en chans att jag har klarat den, men det kan lika bra vara att jag inte gör det.. jaja man kan ju inte göra så mycket åt det nu!

På kvällen var det hundkurs. Den sista för denna gången för mig och Fia. Jag börjar ju jobba på måndag och hinner inte dit i tid så jag fick fyra gånger tillgodo sen till hösten! Så i sommar får vi träna själva!

När jag kom hem cyklade jag och Stina ner till stan för att äta på Italia. Vi kom på att det var sista gången vi läser tillsammans nu eftersom vi inte ska läsa samma kurs nästa termin. Lite sorgligt.. vi har ju följts åt ända från början! Maten var i allafall kanongod och sen cyklade vi vidare hem till Paulina när vi drack lite rödvin och hade det trevligt!


Idag har jag soooomarloV!! i en vecka.. och det regnar... men jag tänkte städa lägenheten ordentligt så får vi hoppas på finare väder i veckan! de har ju loovat! :)

Kramar

RSS 2.0