hallen..

hej hej!

vi börjar med det minsta rummet, hallen, som jag egentligen inte tänkt så mycket på mer än dess funktion. eftersom jag har bott i en nästan likadan lägenhet, fast en fyra, så vet jag ungefär hur det ser ut och hur stort det är. Fia kommer att ha sin säng i hallen, så hon får begränsat utrymme när hon är ensam hemma och eventuellt på nätterna (får se om jag kan sova utan henne ;)) Hon har fått en rosa matta som ska ligga i ena hörnet. I garderoben ska alla hennes grejer vara, mat o annat. På en vägg kommer det hänga en spegel och här vill jag nog göra något skoj.. men vet inte vad... som sagt hallen var inte så rolig att berätta om.. men de andra rummen har jag funderat mer på! :)

Idag har jag jobbat igen. Jag hade en del att göra i förmiddags och en bit in på eftermiddagen, att ta igen från förra veckan när jag var sjuk. Men när jag hade betat av det kunde jag i lugn och ro börja avsluta mina projekt. Det är ju sista veckan nu!

Nu ska jag snart köra till Viresta för att hälsa på och hämta mina ridgrejer. Tisdag, onsdag och fredag ska jag nämligen gå en hoppkurs! ska bli skoj! :)

kramar

loppis!

hej hej!

nu har jag en vecka kvar att jobba så då kanske jag kan komma tillbaka till mina bloggrutiner igen! :) Jag har åkt på en förkylning och var hemme från jobbet tors, fredag, men nu börjar det bli bättre! Igår hade vi loppis i Gislöv! Jag älskar loppisar!! och det blev en hel del fynd till mig med! :)

Nu flyttar jag snart och det ska bli super skoj! jag har så mycket inspiration hur jag ska inreda. Jag har fått dille på gamla saker och därför är ju mormors vind rena fyndtorget! jag har redan fått ett vitrinskåp, ett bord och sex stolar från morfars bror och de här stolarna håller jag på att klä om: bilder kommer! :) Sen hittade jag två stolar till, ett hörnskåt, en matta och en hel del fina ramar som jag tänkte sätta foto i! Mammas filosofi är något nytt, något gammalt och något man gjort själv.. räknas det att man har målat en tavelram och klätt omn stolar till något man gjort själv??

Jag tänkte följa Marie's exempel som i sin blogg beskrev hur hon skulle inreda rum för rum! Marie: nu härmar jag dig! :)
Så fortsätt följa bloggen! :)

Kramar

RSS 2.0