Helgens bravader!

hej hej!

Fredagkväll blev väldigt trevlig! Dock bör jag varna alla att sätta en wiikontroll i handen på mig.. jag blir som galen! haha Denna gången var det tv:n som råkade ut... Förstår inte.. jag som är så lugn o kontrollerad! ;) Tydligen hade den i alla fall blivit bra igen idag, så jag är nog välkommen tillbaka :)

Lördagen spenderades med Sabina! Vi började med en frukostbuffé på Systrar och Bönor! mums mums! Blev en runda i stan och råkade handla två tröjor :S oooops!! men de var billiga!! hihi På vägen hem gick vi förbi Trelleborgs nya museum och tänkte att vi skulle vara lite kulturella. Utanför höll två påfåglar till och Bina var livrädd!! haha Lite skrämmande får jag medge att de är eftersom de inte bryr sig när man schasar iväg dem! Innehållet på museet var inte så spännande.. men nu har vi vatt där i allafall!


Bina på Systrar och böner!


Vaktande påfåglar!


Konst blir så kul man gör det! ...men ibland undrar man var gränsen för vad konst är går!!

Eftersom min bil var ganska insnöad bestämde jag mig för att stanna hos Bina hela dagen. Fick faktiskt lite pluggat! Har ju seminarium igen på måndag, o fattas den bok seminariumet handlar om.. lite jobbigt.. men det ska nog lösa sig! :)

På kvällen var det dags för 30-års fest hos Anders. Riktigt god mat och trevligt sällskap som vanligt!!


Födelsedagsgiisen (inte grisen) -fyndigt värre! haha


Familjen Årsköld: Syster, Svåger och lilla Ella!

Ja, det var min helg lite kort!
hörs imorgon!
kramar

fredag!!

Helu!

Äntligen fredag!! fast som student är det ibland fredag hela veckan..:P Dagen började i alla fall med seminarium, det gick bra även denna gången! Nästa är på måndag så det gäller att plugga lite i helgen! Sånt måste man oxå gör ibland som student!

Efter skolan köpte jag och Stina sushi, åkte hem till mig, började kolla på en film, men somnade sen båda två! När vi vaknat begav jag mig till Trelleborg. Började med att gå o prata med min chef, men hon hade inte tid så jag skulle komma tillbaka nästa fredag! Vi ska prata om sommaren och om min framtid! hehe låter seriöst.. jag vill ju börja leta efter andra jobb så att man får in en fot inom redovisning eller så. Men min nuvarande chef verkade väldigt förstående och hjälpsam så det kändes bra. Sånt är ju alltid lite känsligt annars!

Nu är jag hemma hos Bina, men hon är inte hemma än.. tycker hon ska komma NUUU så vi kan dricka kaffe! haha

Ikväll blir det taco med en nyfunnen vän! Trevligt!

Helgens bravader är annars 30-års fest för syster Elins sambo Anders imorgon. Sen är det plugg som gäller!

Ha en trevlig helg!!
kramar

en vanlig dag...

Hej hej!

Idag har varit en ganska vanlig dag, men ska ändå uppdatera!
Morgonen började med att förbereda seminarium. På grund av snöväder och annat så kunde gruppen inte träffas irl så vi hade ett möte på skype! Inte lika effektivt, men bra med teknik emellanåt! Jag och Stina stack iväg på lunch medel. Det var en ny ledare som var riktigt energisk och rolig! Efteråt bastade vi och sen följde jag med Stina hem och åt lunch och fortsatte sedan med seminariumet. Vår uppgit är att se vilka aktiviteter EU håller på med när det gäller företagsbeskattning.. ganska svårt att hitta, men nu har vi fått ihop nåt så vi får hoppas att det räcker!

Senare kom Madde och vi åt, men sen kände jag att jag måste hem o ställ iordning här hemma. Har lite möbler som inte får plats längre som ska ner i källaren. Och vad ska jag med en tv-bänk till när jag inte har nån TV :P Så ska sätta igång med det nu.. Ska till Trelle och Smyge i helgen och det är alltid skönast att komma hem till en städad längenhet! :)

Hörs i helgen!
Puss o hej leverpastej!

snö snö snö...

hej hej!

Oj vad mycket snö!!! Jag tycker att det räcker nu!!!

Idag har vi haft seminarium igen. Det gick bra! Har ett till på fredag så det är bara till att sätta igång direkt. Denna gång ska det handla om vad EU sysslar med! haha vilka förändringar som påverkar företagsbeskattningen. Svårare än man kan tro att hitta information om.. hittade lite direktiv om moms -men vad är det som är nytt??

Annars har det inte hänt så mycket idag.. skulle fika med Anna, men känns inte som att nån av oss vill ge oss ut i det här vädret :S får väl se..

Jag har ju anmält mig till en valpkurs som börjar i mars. Då är Fia runt 12 veckor.. Nu försöker jag få tag i ledaren av kursen, och höra om det är lagom att börja vid 12 veckor? någon som har en synpunkt? :) Det står även att de använder sig av klickerträning -en metod där man använder sig av en klicker som belöning, så att hunden betingar klicket som en belöning. Det är säkert en jättebra metod, men jag är nog mot den traditionella varianten där man belönar med lek och godis. Så jag ska höra så att det inte BARA är klickerträning.. det skadar i och för sig inte att pröva för att se vad som passar mig och fia! :)

Försöker även få tag på uppfödaren, för att få lite "skötselråd" vilket foder jag ska använda och dylikt. Det är ganska roligt för uppfödaren och Svante (som har valparna nu) ha så olika uppfattningar om hur man ska ta hand om en hund. Bengt förespråkar bur, det tycker Svante är dåligt. Bengt tyckte inte att det var nödvändigt att jag tog med en filt till fia så att den sen skulle lukta mamma och syskon när jag får hem henne. Svante tyckte nu att jag skulle skicka upp en filt! haha Det visar bara på att det finns så himla många olika synsätt!! Och det gäller bara för mig att hitta ett sätt som passar både mig och Fia. Jag skippade buren och kör med kompostgaller, men en filt ska jag nog ta o skicka upp! :)

Eftersom jag inte har några bilder idag så får ni lite grimasvisning à la Ida! :)



Ett hem till Fia!

hej hej!

Igår kväll fick jag för mig att börja packa upp alla mina lådor. Jag har ju inte velat göra det innan, eftersom jag vill flytta. Men eftersom det nog ite blir till o flytta på ett tag ändå satte jag igång! Så typiskt mig och komma på en sån sak sent på kvällen och har man väl börjat kan jag inte sluta! :) Jag satte till och med upp böcker i bokhyllan, vilket jag har varit en stark motståndare till då "böcker inte har samma storlek och färg" haha men det blev faktiskt fint! Så nu är nästan allt i ordning.. lite grejer som ska ner i källaren bara!


Vi åt på en ställe med asiatisk snabbmat!

Stina kom till mig i morse och vi pluggade lite inför seminariumet imorgon. Sen körde vi till Malmö. Först till Eko-hallen där jag köpte "kompostgaller" och ett underlägg till matskålen. På Hööks köpte jag sedan en bädd, vattenskål, leksaker, koppel, halsband, borste och en kloklippare! Så ja, nu är jag redo för min Fia! Åhh vad jag längtar!! Det riktigt bubblar i mig när jag tänker på henne! Världens finaste...


Här ska Fia bo!


Bara Fia som fattas...




Borste o kloklippare!

Ikväll är det dags för Medel/puls. Hoppas Linda är tillbaka... Först ska jag äta med Stina, inte för att jag behöver längre, bara för att det är så trevligt! :)

kram kram

Lunch med Emmsi!

Hej!

Dagen började med föreläsning! Jag tycker faktiskt att beskattningsrätt är väldigt intressant, och det känns som något man verkligen kan ha användning av! Till skillnad från alla "flummkurser" i Frankrike. Jag känner även att jag vågar ta för mig mer i diskussioner och på föreläsningarna, numera sitter vi längst fram! Det kanske är inte verkar så stort, men för mig är det en väldig utveckling, och jag trivs!! :)

Efter föreläsningen satt vi en stund med gruppen -seminarium både på onsdag och fredag :S men det ska nog gå bra! Sedan gick jag och träffade Emma och vi begav oss hem till henne för att äta vår specialitet -korv stroganoff! Det är ganska roligt, men av en ren slump blev det att vi alltid åt korv stroganoff tillsammans, så nu är det vår grej! Alltid lika roligt att träffa henne! -En helt underbart härlig människa!!!


Jag och Emma!

Idag har jag inhandlat min första grej till Fia -en matskål! Jättefin! Jag åkte runt på ÖB, Rusta och Jysk. Skålen hittade jag på Rusta! Imorgon tänkte jag och Stina åka till Engelbrektsboden och Hööks i Malmö för o titta på fler grejer!


Rosa med svarta ben! :)

Jag fick ett sms av Svante, som har fia hos sig nu angående chippning och lite annat. Jag tänkte chippa henne, det var inte så dyrt och det kan väl vara bra? Nu skrev han även att han ville att man skulle hämta valparna innan den 10:e på förmiddagen. Så nu blir det nog på måndagen den 8:e! Inte mig emot att det blir tidigare! :) Någon frivillig som vill köra mig till Göteborg?? jag har bil... :)

Ikväll har jag och Stina varit på afro. Skoj skoj. Efteråt bastade vi -det gjorde vi nästan hela förra veckan med -skönt! :)

Nu är det snart läggdags!
Sov gott!
Kramar

Fia är min!! :)

Nu är Fia min!!! Ska hämta henne den 10 februari! längtar såååå!! Mamma och pappa kom o hämta mig vid tio och så begav vi oss! stannade o åt lunch, men jag var så ivrig så vi fick mer eller mindre slänga i oss maten!

Väl framme möttes jag av åtta små svarta sötnosar!! Och så skulle jag välja EN!!! hahaha hur väljer man liksom?? till slut bestämde jag mig i alla fall för en, som jag tog upp i famnen.  Hon somnade nästan direkt och låg o drömde i mitt knä!! så söööt!! Hon är helt perfekt!!!


Ja, hur väljer man??


Jag tar nog allihop ja!


Jag o lillfia!!! :) :) :)


Fia i mitteln!


lill tröttis!


"Ida ta med mig hem nuu!!" ja- så sa hon nog ;)

Nu börjar nedräkningen och förberedelserna ska dras igång! can't wait!!
kramar

Fest hos Jojo!

Hej hej!

Igår var det som sagt fest hos jojo. Jag och stina mötte upp Bina och begav oss dit vid halv nio. Då var där redan en hel del folk. Och folk som jag inte träffat på lääänge! Så roligt!! Vi hade riktigt roligt, men jag kände inte för att gå ut så jag åkte hem och la mig! Idag är det ju en stor dag för mig, då jag ska träffa Fia för första gången! Mamma och pappa kom precis hit så vi kör när som helst nu! iiiiiiihhhhhh!! :)

Lite bilder från igår:


Jag hos Stina innan festen!


Fina tjejer! (egoboost)


Hos jojo: Kalle, Bina och Henke!


Jag blev utnämnd till att passa bäst i glasögonen.. eller det var kanske jag själv som utnämnde mig?? ;)

Uppdatering kommer självklart ikväll, med bilder på lillfia! :)
kramar

Myskväll hos Stingaling!

Hej!

Igår var det som sagt myskväll hos Stinsen. Jag Stina och Victor åt en god middag bestående av laxröra och färskpasta. Vi kollade på handbollen, som inte var så rolig och sen på let's dance! Alltid lika mysigt!


Stina o Victor!


Lakröra med färskpasta och grönsallad! :)

Idag var det medelpass igen på rumpis och skumpis, roligt som vanligt. Vår favorit ledare Linda skadade sig dock.. så vi får hoppas det inte var så allvarligt...

Efter passet gick jag och Stina ner till stan och åt sushi och handlade på systemet! Ikväll blir det nämligen party hos jojo och madde! Får ser vart kvällen leder oss, men skoj ska det bli! Får ta det lite lugnt i alla fall för i morgon ska jag träffa FIA!!! åh vad jag längtar!!!


På väg till stan.


Sushi sushi sushi!!

Idag har vi fått lite av resultaten från Frankrike! Jag klarade de vi fått än så länge, men det var på håret! :S men som jag säger, så lite ansträngning jag la ner, kan jag inte räkna med mer och eftersom vi bara kan tillgodoräkna oss ett G, så är jag helnöjd! :)

hörs imorgon!!
kram


Herkules och seminarium

Hej!

Idag har jag inget nytt om Fia.. förutom att jag längtar såååå!! fast det var väl inget nytt! :)

Igår promenerade jag och Stina ner till Herkules för en öl och ett glas rött. Meningen var ju att vi skulle sägga hej till Robert, men han hade tagit sig ledig och var inte där! Vi hade en trevlig kväll i alla fall och satt och småsnackade en timme eller så innan vi gick hem igen!


Ööööööl! :)

Idag har vi haft vårt första seminarium. Det var inte så svårt, väldigt avslappnat. Men jag kan tänka mig att det blir svårare och svårare. Totalt ska vi ha 16 seminarium under kursen. Jag har alltid varit en person som inte tycker om att prata inför klassen och räcker aldrig upp. Men jag känner att det börjar ändras! Idag sa läraren till och med till mig att "du har ju redan pratat så mycket, så vi låter någon annan få ordet". JAG liksom?!! och det jag hade sagt var inte jätterätt, men tydliogen räckte det! Självförtroendet stärktes! :)


Jag och Stina i föreläsningssalen!


Så här ser mitt bord ut på en föresläsning! :) allt man behöver på en liten yta!

Ikväll blir det myskväll hos Stina! Vi ska äta, kolla handboll och let's dance! Mys mys! :)

Trevlig helg på er! :)
kramar

Förberedelser i full gång!

Åhhh jag kan knappt bärga mig!! Vill ha mitt lilla pyre nuuuu!! Men det är ju en del att fixa innan.. har börjat kolla upp försäkring, gjort en intresseanmälan till valpkurs och kollat på hundbur, filt, matskål etc. Får bli en runda till diverse affärer en dag.. så allt är klart till fia kommer!

Idag ringde jag till han som ska ha valparna de sista veckorna. Uppfödarna bor tydligen i Stockholm, men jobbar så mycket att de inte har tid med dem. Därför ska de vara i Göteborg hos Svante! Jag ska dit o titta på den på söndag och välja ut min Fia. Tills dess skickade han lite fler bilder till mig! Valparna är mindre här men ååååh så söta!!



Beeeeebisar!!!


Lillpyret! :)


Här har vi tiken -en springer spaniel. Pappan är labrador! (grannhunden -en olyckshändelse ;))

Idag tog jag och Stina ett lunchpass på friskis. Skönt att ha träningen avklarad tidigt på dagen! Ledaren var dock inte så motiverande då hon knappt sa ett ord på hela passet... men men svettiga blev vi! :) avslutade med bastu! skönt!

Annars har jag pluggat lite idag.. sitter och läser budgetpropositionen -kan ni tänka er något roligare? haha nä men faktiskt ganska intressant! :)

Nu ska jag bort till Stina och äta middag, jag har fortfarande inte fått in mina tallrikar och vestick till lund så det blir till o snylta på hennes kök! :) Ikväll blir det nog en runda till Herkules. Robert ska jobba så vi tänkte överraska honom! har ju inte setts sen i sommras!

kram på er!

Valp hittad!!!

Nu har jag pratat med uppfödaren! Och nu har vi en överlycklig Ida!! Ska föröska åka dit och titta på den på söndag! Sen får den komma hem till mig efter den 7 februari! LÄNGTAR!!!

Längesen jag var så här glad..!!!

Valp sökes!!

Heeeej!!

Ni har jag ringt på en liten valp!!! åh jag är så förväntansfull! Det är en Nike hund det vill säga blandning mellan labrador och springer spaniel, svart och uuuurrgullig!!! En tik var till och med ledig!! Ahhhhh jag är helt stirrig!! Uppfödarna skulle ringa tillbaka ikväll så jag ska egentligen inte ta ut något i förskott.. men åhhh nu är det igång!!

Här är bilderna som fanns i annonsen:


Kolla det lilla livet!!


Har ni sett något sötare??


jag smälter....

Jag är så glad just nu!! Problemet med lägenheten återstår dock.. kommer nog inte få tag på någon förrän i april tidigast.. o så länge vill jag inte vänta! Jag satsar på att ge min valp en trygg miljö med mig, och då tror jag inte att det är någon fara att den behöver flytta... vad tror ni?

Jag längtar tills de ringer... uppdatering kommer! :)

Idag har jag varit i skolan. Först föreläsning och sen satt vi med gruppen för att förbereda ett seminarium på fredag. Vi är fem tjejer och alla var förberedda så det ska nog gå bra i framtiden med! Kändes bra idag i alla fall! :)

Jag återkommer om Fia!! Inte Fia-Lotta!! haha
kramar

På promenad genom stan!

Hej hej!

Afron igår var... annorlunda.. haha men rolig! Man kände sig som en liten apa som hoppade runt! :) Men jag tror ändå att det kan var en rolig omväxling mot de vanliga medelpassen! Ikväll ska vi på Puls/Medel med favoritledaren Linda. Hon ger sån energi och har alltid så roliga pass! Då är det roligt att träna! :)

I dag gick jag och Stina ner på stan. Hon skulle gå runt till optikerna för att prata om linser. Helt otippat gick vi in på Bianco! det var juh rea! haha Och ja.. Stina kom ut med tre par klackadojjor!! Jag köpte faktiskt inget!! kors i taket!


Jag och Stina på promenad ner till stan!


oooops!! ;)

Anledningen att jag skulle ner till stan var för att träffa Jimmy, som hyrde min lägenehet när jag var i Frankrike. Vi gick och åt lunch på Graffitti -mycket goda bakade potatisar! Vi ordnade upp det vi skulle och sen gick jag och Stina hem igen!


Jag och Jimmy på Graffitti!

Jag har börjat knåpa på mitt CV, tänkte börja höra av mig till lite företag.. Studierna är ju på väg mot sitt slut! Blandade känslor där.. det är ju ganska skönt att vara student, med så mycket egen tid. Samtidigt ska det bli spännande att komma ut i arbetslivet!

Ha en bra kväll!
Kramar

Back to school!

Ja, då var ny kurs påbörjad. Beskattningsrätt 15p. Vår första lärare kämpade hårt med att skrämma iväg så många som möjligt! Det ska tydligen vara en svår kurs. Men icke att han lyckades skrämma mig och Stina!! Dock blev vi så pass skrämmda att vi började plugga DIREKT!! hur ofta händer det liksom!! Det känns som man måste göra det denna kursen.. vi har minst ett seminarium i veckan som ska vara förberett.

Efter lektionen gick vi till bokhandeln och köpte lite böcker och tillbehör. Mitt bästa pluugtips är nog att ha fina pennor att skriva med! Det gör allt mycket roligare och motiverande! :)


Nyinköpta böcker och pennor! Kollegieblocket är dock typ från 50-talet eller nåt :) (Morfars brors dödsbo)

Så jag känner mig ganska nöjd med mig själv idag! Ikväll blir det afrodans på friskis! wohoo! ska bli skönt att komma igång!

Har förresten fått tillbaka min köplats i afb, och står typ först! Så nu har jag lite alternativ..
1. 2:a på vildanden, 4500/mån i 12 månader, +el. 50 m2 Nära till "landet"
2. 1:a på Sparta 3000/mån i 12 månader +el, 37 m2. Ganska skabbigt hus...
3. Vänta på en trea på vildanden som jag kan dela med någon när min hund blivit större...

Vad tycker ni???
jag behöver hjääälp! :)

kramar

Utgång i Malmö?

Hej!

Jo, som sagt var det ju tänkt att vi skulle åka till Malmö och gå på etage igår.. Jag Stina, och Bina började hemma hos mig med lite smink, lockar i håret och vin! Sen begav vi oss till stationen i Lund för att möta upp Jojo, för att sedan gå till en förfest hos hennes kompis. Förfesten var riktigt trevlig och rolig och det var kul att träffa Jojo igen -längesen juh!!!


Blonds have more fun? aiiight!!


Hos Henrik på förfest! Mycket fin lägenhet! :)


Fina jojo och jag!

Vid halv ett beställde vi en taxi till Malmö, men när vi kom dit var det väldigt lång kö till etage och likväl till harris. Närmsta club var Chili så där gick vi in. Men när de inte hade plats i garderoben gick vi därifrån igen och krävde att få pengarna tillbaka. De måste ju inse sin kapacitet!! irriterande!! Men men, vi gick tillbaka till etage och ställde oss i kö, men vi det här laget var stämmningen ganska förstörd, så vi gick och åt på Max och tog sedan en taxi hem.

Taxifärden var även den i ett slag för sig. Vi sitter i baksätet och pratar vårt tjejsnack, och Stina upptäcker fågelbajs på rutan, vilket vi inte är sena med att kommentera ;) Men taxichauffören tog väl illa vid sig och blev skitsur!! "Ni blonda civiliserade tjejer ska inte använda såna ord -ni ska bara vara söta!" hallå???!!!! Sen började han tjafsa om att han hade en examen från England, men hade kört taxi i fem år -bitter eller vad?? Så diskussion uppstod om att han hade ett serviceyrke, där han ska köra oss från punkt A till B och inte bry sig ett uns om vad vi snackar om!! Ett tag höll han till och med på att kasta ut oss!! Kändes faktiskt hotfullt där ett tag... Så vi tog hans licensnummer och nummret till företaget -för det är inte okej att bete sig som han gjorde!! Bina skulle ringa, men vet inte hur det har gått.. uppdatering kommer!

Idag, söndag har varit en riktig slappedag.. jag gick till Stina vid 11 och åt frulle, sen har vi legat där hela dagen och kolalt på diverse repriser på TV:n. På kvällen kom Gunnar förbi, som precis kommit hem från kanada. Det var roligt att träffa honom igen! Vi åt buffalowings, morötter och gurka som vi doppade i dippsås, mums mums! En riktig Ida och Stina middag! :)

I morgon börjar skolan igen. Det är 15p beskattningsrätt som gäller! Enligt schemat är det en hel del seminarium.. men vi får väl all information imorgon!

Nu ska jag gå och sova!
Dröm söta drömmar! kram


Snabba Cash och A9!

hej!

Gårdagen började med bilbesiktning som gick mindre bra :( Lite lambor och lite rost.. Jag blev mest besviken på att de inte sa hur fiiin min bil var! Ska lämna in den nästa vecka i alla fall och tills dess får jag låna mamma och pappas ena bil! så snällt så snällt! :)

Vid lunch kom syster Linda och Ella på besök, alltid lika skoj med det lilla grynet!

På kvällen åkte jag in till Sabina och vi åt bakad potatis och delade en flaska vin. mums mums! Sen var det dags att se snabba cash! Jag blev lite besviken, för jag tyckte att de hade missat en hel del från boken. Men så är det väl alltid -att boken är bättre än filmen! Sabina var nöjd i alla fall, även om hon kan gråta till varenda film! Jag tycker JAG är blödig, men hon slår verkligen allt!! haha

Efter bion var det dags för A9 där vi intog diverse flytande produkter! :) Det är kul att komma tillbaka till Trelleborg när man inte varit där på länge!


Jag och Bina på A9! :)

Idag ska jag flytta tillbaka till Lund, hade betydligt mer grejer än vad jag trott! :S Sabina ska följa med och ikväll ska vi och Stina till Etage i malmö! Full rulle med andra ord! :)

Ha en trevlig helg!
Kramar

Tillbaka i Sverige!

Hej!

Nu har jag börjat vända rätt på dygnet igen. Dagarna i Smyge hos föräldrarna har varit fulla av aktiviteter. Jag har kört runt och hälsat på mina systrar och min lilla systerdotter! Världens sötaste lilla tjej! Jag har även hunnit med att klippa mig och slinga håret! Samtidigt ska jag tömma mitt rum hos mamma och pappa. Det är dags att flytta tillbaka till Lund på lördag, men jag vill inte ta med mig allt nu eftersom jag letar ny lägenhet och kommer förhoppningsvis hitta en om en månad eller så!

Jag ska få tag i en trea hade jag tänkt. Så att min hund kan få plats. Just nu bor jag på 25 kvadratmeter, och det blir lite trångt! Hunden kommer att vara någon sorts labradorblandning. Jag har inte hittat någon än och jag vill ha klart med lägenheten innan jag börjar leta på allvar. Ett namn jag tänkt ut är i alla fall FIA! För jag vill ha en tik! Jag längtar så tills jag hittar henne och är redo att ta hem henne!!!

Ikväll ska jag hem till kära Sabina och äta middag! Det var henne jag reste med i Thailand, så det blir säkert en hel del återupplevelser och bildbytning! Jag ska lägga upp lite bilder så småningom!

Ha det så bra!
kramar

Alla dessa dagar...

...inte visste jag att det var livet.


Ja det är i kort vad min blogg handlar om -mina dagar. Min vardag som en helt vanlig 24-åring som pluggar ekonomi i Lund.
Vart står jag i livet nu då? -Jo jag har nyss kommit hem från en utlandstermin i Grenoble, Frankrike som avslutades med tre veckor i Thailand. Nu är det studier i Lund som gäller 1-2 år till. Samtidigt är jag på väg att skaffa en hund, och bloggen kommer att kretsa mycket runt det!


RSS 2.0