Rigatto!

Hej hej!

ledsen att jag inte skrivit på länge.. IGEN!

Skolan rullar på som vanligt och nu ska jag börja ta tag i min uppsats ordentligt! Fick reda på att revisorsjuridiken ger ett extra omtenta tillfälle den 19 oktober, så om jag kan vara klar med uppsatsen i tid så vore det bra!

Jag ska bli medryttare till en häst!! Han finns i Staffanstorp o ch jag ska rida två dagar i veckan! Om nu allt går som det ska imorgon när jag ska provrida! Han heter Rigatto och är 16 år, har gått upp till medelsvår dressyr och står på en komplett ridanläggning med ridhus och ridbanor! Detta ser jag verkligen fram emot! :)



Annars fluter vardagen på, jag och andreas är ofta ute i skogen med hundarna, vilket är supermysigt!
Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa fina anna och imórgon bär det av till Malmö för att öla med fina bina!

Kramar

Måryd!

Hej hej!

Igår var jag, Andreas och hundarna i Måryd. Riktigt mysigt fast att det var ganska mörkt. Dagarna är så korta nu.. tråkigt.. men men... Vi gick runt i skogen, bland sjöar och bland kor! Hundarna badade och sprang och lekte! Det är alltid så kul att se! Andreas hund Bella är lite blyg och reserverad, men det går bättre och bättre med både mig och Fia!

Idag h ar jag ingen skola men sitter o skriver på min uppsats. Om en stund ska jag gå en promenad med fina Emma!

Ikväll har jag blivit utbjuden på middag och bio! :) Vet inte vilken film vi ska se, men det blir garanterat mysigt!

Kramar!

helgen

hej hej!

helgen har varit proppad med roliga aktiviteter! I fredags jobbade jag och sen spenderades kvällen med Bina. Dock inte som jag tänkt eftersom hon hade tagit ut sig dagen innan :) men vi hade som vanligt mysigt!

På lördagen körde jag hem ganska tidigt. På vägen var jag inne på Hulténs och härliga hem i Staffanstorp. drömde mig bort i allt det fina, men hittade inget speciellt att köpa! Istället åkte jag och Andreas till Ikea och Bauhaus. Hittade faktiskt det mesta jag behövde på bauhaus. De har fina grejer till bra priser! det blev en matta, en lampa och några hyllor! så nu tror jag faktiskt att jag har<allt till lägenheten!

På kvällen var det tjejmys hos Anna Wallsten och det var lika mysigt och trevligt som vanligt! :)

Slutligen igår var det dags att rösta och sedan var vi på spårdag i skogen med Fia! Det var samma övningar som förra gången jag var på spårdag, men det är mysigt att få komma ut i skogen och jobba med Fia! :)

Nu är det då måndag igen och snart dags för skola! .. och JA jag har hunnit plugga lite -som jag sa att jag skulle! :)

kramar

snart fredag!

Hej hej!

Nu är skolan slut för den här veckan! eller nästan.. får nog sitta lite i helgen med en uppsats. Dispositionen ska vara inlämnad på måndag. Jag har inspirerats av en kompis företag och ska utreda om det är mest förmånligt att etablera sig genom driftställe eller dotterbolag i Hong Kong. Det blir nog utmanande men läraren gillade idén!

I morgon ska jag jobba i Trelleborg! Det verkar som de vill att jag ska komma in en del och har även planer på att utbilda mig till administratör för ett nytt CRM-system där jag får fasta uppgifter varje vecka. Käns kul att de satsar lite på en!

På kvällen blir det Binamys! Jag, Bina och en bag in box -kan det bli bättre? :)

Kramar


lägenhetsbilder!

Hej hej!

Jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på lägenheten. Den är ju nästan klar nu även om jag vill har lite mer ordning på vissa saker!

I köket har jag fått upp två hyllor som jag är mycket nöjd med! Hemtrevlig känsla -inte sant?



Sovrummet är där det är minst fixat. Jag ska ha upp lite hyllor så jag blir av med grejer.. Stilen går lite i så där kungligt eller barock eller vad man nu benämner det som! :)


Mitt vardagsrum har djungeltema! :)


De här fina tavlorna fick jag när jag fyllde år! SUPERFINA! de har fått en hedersplats mitt i rummet! :)


Jag har kommit på att jag sällan eller aldrig köper endast en av något. Jag vill gärna ha par eller trion.. det bara slog mig häromdagen... tvångsbeteende?? fast det är det väl inte om jag inte tänkt på det? jag gillar o ha mer än en av varje sort i alla fall! :)

Fler bilder kommer när jag fått mer ordning!

Idag har jag varit i skolan och nu är det dags för Fia att gå i skolan! Vi ska fortsätta kursen som vi fick avbryta innan sommaren eftersom jag började jobba. Det ska bli skoj! Jag har även anmält oss till en kantarellsök kurs som börjar i oktober! SPÄNNANDE!

kramar

nystart?

hej hej!

jaha vad ska vi göra för att jag ska komma igång o blogga igen? Jag funderar på att byta ut designen igen för att få en liten nystart.. men har inte riktigt någon inspiration.. får fundera på det!

Nu har skolan börjat igen och jag borde vara tillbaka i rutinerna.. dock avbröts det ganska abrubt när jag fick åka in till sjukhuset och bli opererad :( jag fick ont i svanskotan och hade ont några dagar och när det inte blev bättre åkte jag in till en vårdcentral. Det visade sig inte vara jälva kotan jag hade ont i utan det var en infektion i huden. Så de skickade mig till akuten för att skära upp o ta ut var. NICE :S eller inte... Det gjorde i alla fall fruktansvärt ont, men nu läker såret fint och jag är på benen igen!

Lägenheten börjar likna ett hem och jag trivs himla bra! Det är fortfarande en del saker som ska inhandlar, så som lite hyllor och en matta, men det börjar likna nåt! :) bilder kommer!!

liten uppdatering -så får vi se om mitt försök att börja blogga igen funkar!

kramar

RSS 2.0