Balderup!

Hej hej!

Sommaren rullar på med jobb, vänner och en massa roliga saker!

I helgen har jag varit i Arild och träffast Buster och Micki! Anna, Olle, Martin och alla hundarna var också där! Vi har haft en helt underbar helg med härligt väder!

Lättast att berätta i bilder:

Här har vi slottet där vi bodde! Otroligt fint, både huset och trädgården!



Först kvällen blev vi bjudna på melon, parmaskinka och vin! Väldigt gott alltihop! Sedan gick vi ner till hamnen och hoppade från piren! Mysigt med ett liten kvällsbad!

På lördagen var det "Arildsdagen" vilket innebar loppmarknad. Vi gick en liten runda, men när folk var så vresiga och bökiga gick vi där ifrån ganska snabbt! Micki och Buster handlade ett bord och fick då en matta på köpet -som jag fick! :) gratis är gott!

När vi kände oss klara i Arild körde vi till Nimis. Efter en kämpig promenad kom vi fram till den jättestora klätterställningen! Jag älskade det! det är så kul att klättra! och nu behövde jag inte hjälp att komma ner som jag behövde när jag var liten!

Dagen var inte slut där! Efter ett dopp i polen tillbaka på Balderup åkte vi till Mölle och tog båten ut till några klippor. Fia gjorde premiär som "Båtsman" och skötte sig utmärkt! Vi gick av på några klippor och badade med hundarna. Fia har verkligen blivit modig -hon bara slängde sig ut i vattnet!

Ett trött gäng begav sig sedan tillbaka. Jag vilade en stund och sedan bjöds det på grillning!

Söndagen började på Höganäs Outleten där jag fyndade en hel del! Bland annat två såna här:

Det var inte slut på fyndandet där utan vi åkte på loppis och auktion där det blev lite lampor och en tavla!

Jag är väldigt väldigt nöjd med helgen och vill passa på att tacka alla delaktiga! :)

Kramar




Winnerbäck!

Ja nu bär det snart av till Landskrona för att lyssna på Lars Winnerbäck m.fl. Det är egentligen Bina som är helt lyrisk över det, men det ska bli kul och jag tycker faktiskt oxå att han är bra!

Igår var jag hos Jojo och träffade alla tjejerna! Alltid lika mysigt! De skulle till Falsterbo, men jag kände inte för det så ställde upp som chaufför istället!

Älskar det här fina vädret!!! Speciellt när man är ledig! Imorgon ska jag och Mikaela till Falsterbo Horse Show o titta på Grand Prix finalen! Självklart blir det även att titta på alla stånden och kanske blir det lite shopping med :)

Kramar

Ida filosoferar...

Om man tänker världen som en påse med ris -Tänk vad många riskorn som aldrig träffat varandra!

Midsommarbilder!

Här kommer de utlovade bilderna från midsommar!

Första kvällen:


Midsommar:




Segling:



Fjällbacka:


Övernattning i bilen:


Kramar!

Ännu en vecka..

hej hej!

Då var det fredag igen och det är lilla torg som står på schemat! Det har varit mycket i veckan med jobb, ridkurs och gårdspassning! Jag är jättenöjd med ridkursen, till och med så att jag anmälde mig till en till vecka 32. En hoppkurs! :) Jag och Bina har det mysigt i Viresta där traditionen säger en öl på kvällen :)

Nu ska vi som sagt till lilla torg. Har precis ätit gott -lax och potatis! Så rediga tjejer!

kramar!

RSS 2.0