Dop för Albin!

Idag var det dop för Albin som stod på schemat. Jag hade fått den äran att vara gudmor och därmed hålla den lille! lille och lille.. 7,5 kg känns rejält i armar och rygg efter ett tag. Men det gick bra och Albin skötte sig utmärkt.

Efter kyrkan bar det av hem till familjen Årsköld för kaffe och tårta. Alltid lika mysigt att vara med la familia! Får fråga snällt efter bilder från dopet så jag kan visa er här på bloggen!

Kram kram

Rigoletto-update!

Hej hej! I onsdags blev det ett pass i ridhuset där vi jobbade på som vanligt. Det är en otrloig skillnad både på framåtbjudningen och formen! Himla roligt! Liv och jag bytte häst i slutet så jag fick känna lite på Aramis. Mäktig känsla att sitta på den gråa springaren, men efter en stund satt jag mest och kollade på Liv och Rigoletto. Oj vad fina de var!! Försökte bara suga åt mig så mycket som möjligt! Idag blev det uteritt där även Fia fick följa med! Lite galopp på banvallen! Tror det var precis var Rigoletto behövde, kravlöst och kul! Jag står som reserv på en tävling i Malmö den 5:e så vi får hoppas jag kommer med där! Kram kram

Kommenterer?

Nu hoppas jag att allt funkar igen.. har haft lite problem med bloggen sen jag började igen. det funkade tydligen inte att kommentera. Nu har jag i alla fall återgått till en standard-mall. Får se om jag får inspiration en dag att idafiera den! Kommentera på, för nu funkar det förhoppningsvis!

Konsten att sova!

Det är en konst som jag behärskar mycket väl, vilket jag faktiskt är väldigt glad för! Även om det kan vara så extremt att jag inte vaknar för jordbävningar eller brandlarm (ja båda har hänt ;)) Att jag kallar det konst beror på att inte alla har denna merit medfödd. En av dem är min käre sambo! Den stackaren.. Medan jag sussar söt vaknar han av att Bella sitter och piper och vill ut eller att Fia helt plötsligt har fått för sig att "nu är det lekdags" och därmed går runt och slår svansen i väggen, sängen, byrån -allt som är i vägen! I natt provade vi med att Fia fick sova i köket. Jag somnade med ett hjärtskärande gnyende i öronen (okej såå farligt var det inte, men det var ju såååå synd om min fis) I alla fall så hade Andreas vaknat i morse av att hon satt och pep, och då kan jag tänka mig att det var mer hjärtskärande. Men jag vet inte.. jag sov ju!

Löning idag :)


Lunch med syster och albin


Veckans gård

Tolvevägen 90
 

+ Fiiiin
+ Bra läge
+ Lagom storlek
+ Lagom mycket mark

- I dyraste laget
- Verkar vara lågt i tak
- Det finns en granne ;)

Får se om vi kan få till en visning och vad vi får för uppfattning då! nr trehundrafemtiotolv i ordningen ;)

Lattjo i ridhuset!

hej hej!

Idag bar det av till stallet tillsammans med Liv. Hade bestämmt mig för att ta ett ganska lugnt pass i ridhuset utan för mycket krav. Tanken var att vi bara skulle ha roligt! Han kändes himla fin idag. Fast att jag inte jobbade med avsaktningar och igångsättningar hade han en väldigt trevlig form och hängde inte alls i handen. Härlig energi hade han också!

Passade på att öva på min sits när jag sitter ner i traven. Den drar ner helhetsintrycket rejält.. Får jobba vidare på det!

Nu väntar dushen och sedan blir det till att hoppa ner i sängen!

Kram kram

Off to work


Tävling i Staffanstorp!

Upp i ottan för att åka till stallet och göra iordning Rigoletto. Han kände på sig direkt att något var på gång och levde rövare i stallgången, medan jag febrilt försökte knoppa en man på en hals som inte var stilla ;) haha snygg blev han i alla fall till slut och efter att kungatäcket var på och alla attiraljer inpackade i transporten bar det iväg de ynka 5 km till Staffanstorp.

Först på plats kunde vi i lugn och ro anmäla oss och sedan packa ut Rigoletto. Vi har ju börjat jobba på ett nytt sätt där Rigoletto kommer upp med nacken och in med bakbenen istället för att bli hängande i handen som han gjorde tidigare (och delvis fortfarande gör). Det innebär att under ett pass gör jag (om inte 10 000 som Liv tycker) så i alla fall 100 avsaktningar och igångsättningar i alla gångarter. Funkar faktiskt utmärkt!

Rigoletto skötte sig bra inne på banan, förutom att han såg ett spöke i väggen! ;) haha sa jag att han var 17 år?? :) Formen och energin var mycket bättre än tidigare tävlingar så jag var väldigt nöjd. Utdelningen blev 62,5 % och resulterade i en 10:e plats av 23 startande. Nu blickar vi fram mot nästa tävling! :)

Just nu

På väg tillbaka till stallet efter tävling! Återkommer senare med resultat. Jag är nöjd i alla fall!


Nu tar jag steget..

Funderar på att börja blogga igen! Efter påtryckningar från olika håll känns det inte mer än rättvist! :)
Så det blir fram med kameran igen och dokumentera min vardag! :)


RSS 2.0