Fias födelsedag!

Fia fyllde ju år några dagar innan jul så hon fick både födelsedagspresenter och julklappr under några dagar! :)

På själva födesledagen fick hon på morgonen en leksak -som hon efter tio minuter hde bitit isönder..hmmm..och när Andreas kom hem från jobbet fick hon en ny säng!

Dock vill hon inte riktigt ligga i den.. den är för ny.. eller nåt! Det funkade i alla fll bätter när vi la i hennes filt i den!

På kvällen kom Fias mormor och morfar och firade henne. Hon fick ytterligare en leksak. Denna gången tog det kanske en halvtimme innan hon bitit isönder den :S Vi fikade i alla fall och Fia fick ett extra gott ben som dessutom såg ut som en boll! TOPPEN! :)

Något som Fia egentligen skulle fått i julklapp men som hon fick några dagar då det var så hiskeligt kallt, var ett täcke! Ser precis ut som ett hästtäcke och verkar vara varmt och skönt! Det är det blåa på bilden nedan: (129:- på myone-BILLIGT)

Vi inveg det några dagar innan julafton då vi åkte ner till Smyge för att träffa Micki och hundarna. Det var KALLT så Fia fick behålla täcket på! Tills vi kom ner till stranden... FIA BADAR!!! det var sviiinkallt, men hon bara äslakr vågorna!! haha så det blev till att ta av det numera blöta täcket och så fick hon springa sig varm! Knäpp hund.. men hon verkade inte frysa i alla fall!

Köpte eäven en lite dyyyrare leksak på my one.. och den har HÅLLT!! kanon! :)

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0