Aramis af Mecklenburg

Hej hej!

Idag var jag som sagt med Liv på tävling i Trolleholm! Dagen började med vad som kunde blivit en katastrof.. Söndagar i stallet är det hästägarna som skiftas om att ta hand om. När vi kom på morgonen trodde vi ingen hade fodrat i lilla stallet, där Rigoletto står, så vi gjorde det. Vi tyckte det var väldigt konstigt att det var lunchspannarna och påsarna med hö som var kvar, men ödslade inte mer tanke på det utan gav hästarna sin mat. Strax därefter kommer stallägaren ut och påpekar att de som hade jouren redan varit i stallet, tidigare än oss.. SÅ hästarna fick alltså dubbel frukost :S Detta är inte bra för dem med tanke på alla sjukdomar, kolik och fång och det gör ju inte det bättre av att hästarna går i gyttjiga hagar och därmed inte går särskilt mycket alls, utan mest står stilla.. AJA det gick ju bra, vi menade väl och alla kan göra fel!

Vi kom i alla fall iväg till tävlingen och jag (som möjligtivis är lite partiskt) tyckte så klar Aramis var finast på stället och sopade mattan med alla andra! :) Domaren höll inte med.. kanske har hon mer tränat öga än mig?? kanske.. ;) Liv slutade i alla fall på 60 % vilket ändå är bra med tanke på att Aramis bara är 6 år och fortfarande väldigt grön!



I eftermiddag har jag och Andreas varit och fikat hos hans föräldrar. Alltid lika mysigt!

Kramar

Kommentarer
Postat av: Aramis - En dressyrblogg

Wihiii vilka fina foton :o) TACK snälla söta du för att du följde med igår! Så himla snällt! Roligt och trevligt och kul på alla sätt och vis med sällskap! Så hoppas vi att herr grå varvar ner lite nästa år och inte släpper fullt så många högar :o) Kramkram

2010-11-15 @ 23:36:49
URL: http://aramise.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0